Teniski klub Sunny

Teniski klub Sunny

Finale: Zukerić/Hadžović - Naletilić/Mandir 4:6,6:0,6:2  

Za 3.mjesto: Fatorić/Činić - Ilakovac/Maksić 6:3,6:1  

Finale utješnog turnira: Breški/Cherin - Garić/Morović 6:2,6:1

 

Ponedjeljak, 18 Prosinac 2017 09:36

ODIGRAN BOŽIĆNI TURNIR U BALAMA

 

U subotu 16.12. u Balama u dvorani je održan turnir u mini tenisu povodom Božića. Odigrana su dva turnira, jedan za mlađe, jedan za starije.U kategoriji mlađih naša Laura Dropuljić je osvojila srebrnu medalju, a Dora i Fran Potočki brončanu medalju, iako treba naglasiti da je Franu i Dori bio ovo prvi turnir i jako dobro su ga odigrali. U starijoj kategoriji je Gabrijel Matošović osvojio zlatnu medalju, a Nino Žiković i Amelie Biletić srebrnu medalju. Na kraju turnira svi su dobili prigodni Božićni poklon. Velike čestitke svima!!!

Subota, 21 Listopad 2017 09:43

MIRTA DROPULJIĆ PRVA U ISTARSKOJ ŽUPANIJI

Ove je godine Mirta odigrala ciklus turnira u organizaciji Teniskog Saveza Istarske Županije za djevojčice i dječake do 10 godina.

Nastupila je na svih 5 turnira i sa ukupno osvojenih 143 boda osigurala najbolje prvo mjesto, što znači da je Mirta u 2017. godini najbolja tenisačica u kategoriji do 10 godina.

U iznimno jakoj konkurenciji uz malo sreće Mirta je uspjela na kraju sakupiti najveći broj bodova.

Velike čestitke Mirti na radu, upornosti i odricanju.

Svakako velike čestitke i svim organizatorima turnira na velikom profesionalnom pristupu i trudu. Posebno teniskom klubu ''Buje'', teniskom klubu ''Zlatno sunce'' iz Umaga i teniskom glubu''Game'' iz Pule.

Uz ovakvu organizaciju tenis u Istri ima svijetlu budućnost.

Subota, 08 Srpanj 2017 09:25

ODLIČNE MIRTA I LAURA DROPULJIĆ

U nedjelju 02.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održani su turniri za djecu do 9, 10 i 11godina. Turniri su dio ciklusa dječijih turnira Teniskog saveza Istarske županije.
Na Crvenom turniru do 9.godna sudjelovalo je ukupno 12 djece. 3. mjesto osvojio je Luka Vaniček iz TK Zlatno sunce (Umag), 2. mjesto osvojila je Patricija Buić iz TK Game (Pula), dok je pobjednica turnira Laura Dropuljić iz TK Sunny (Rovinj).
Na Narančastom turniru do 10.godina sudjelovalo je 11 djece. 3. mjesto osvojio je Noa Mulaček iz TK Game (Pula), 2. mjesto osvojila je Mirta Dropuljić iz TK Sunny (Rovinj),dok je pobjednik turnira Karlo Ugrin iz TK Pećine (Rijeka).
Na Zelenom turniru sudjelovalo je ukupno 14 djece. 3.mjesto osvojila je Samantha Zuban iz TK Game (Pula), 2.mjesto osvojila je Lara Vuković iz TK Zlatno sunce, dok je pobjednik turnira Marc Vučić iz TK Novigrad.
2. mjesto Utješnog zelenog turnira osvojio je Filip Vlašić iz TK Game (Pula), dok je 1.mjesto utješnog turnira osvojio Toni Folo iz TK Sunny (Rovinj).
Čestitke svim sudionicima, organizatoru i osobama koje su pomogle u organizaciji turnira.

Subota, 12 Ožujak 2016 09:12

UPISI U TENISKU ŠKOLU