Odbojkašice Rockwoola sjajnom igrom do prvog prvenstvenog boda

Napisao: - Datum objave: Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 09:04

Najbolju utakmicu u ovoj sezoni odigrale su ove subote odbojkašice Rockwoola koje su na svom parketu dvorane Gimnasium ugostile odbojkašice Azene iz Velike Gorice.

Rovinjke su od samog početka u susret ušle odlučno i borbeno i tek je nedostatak sreće u posljednjem petom setu izostala za prvu pobjedu naših seniorki, ali bez obzira na to naše su odbojkašice uz odličnu igru upisale prvi bod.

Iako izjednačen, prvi set pripao je gošćama (25:20) dok je već u idućem bilo 1:1 (25:21). Treći set gošće su dobile rezultatom 25:17 dok su naše Rovinjke u četvrtom setu slavile 25:22. Peti set donio je puno napetosti na obje strane kao i poen na poen. Imale su priliku odbojkašice Rockwoola stići i do pobjede no pri rezultatu 15:14 i 16:15 nisu uspjele poentirati, no bez obzira na to, naše su odbojkašice uz borbenu igru stigle do prvog boda u ovoj sezoni.

Bila je ovo ujedno i posljednja redovna prvenstvena utakmica budući da već sljedeći vikend nam donosi razigravanje za ostanak u Prvoj ligi a protivnice našim Rockwoolicama su upravo odbojkašice Azene iz Velike Gorice.

Pročitano 694 puta