Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 08:59

Seniori u sjajnoj atmosferi porazili vodeći Rudar

Napisao

Sjajnu utakmicu odigrali su seniori Rovinja koji su, predvođeni odličnom publikom, na svom parketu pobjedili prvoplasiranu ekipu Rudara iz Labina koja do ovog kola nije imala niti jedan poraz.

Od samog početka su igrači trenera Subotića postavili svoj ritam igre na koji gosti nisu znali adekvatno odgovoriti. U prilog tome govori osam poena gostiju u prvoj četvrtini (18:8). Na odmor se otišlo sa rezultatom 39:24 a i u nastavku susreta rovinjski su košarkaši odigrali pametno što je rezultiralo u jednom trenutku i prednošću od +22.

Posljednja je četvrtina donijela malo opuštanja u redovima Rovinja no u trenutku kada su gosti smanjili na +9, trener Subotić poziva time out i u nastavku naši seniori kroz nekoliko laganih koševa privode utakmicu kraju sa rezultatom 64:50.

Bila je ovo utakmica prepuna odličnih košarkaških poteza, dodavanja i koševa u kojima je moglo uživati 200-injak gledatelja koji iz utakmice u utakmicu nose igru Rovinja a samim time i rezultat budući da rovinjski košarkaši ne znaju za poraz na svom parketu.

U prilog pobjedi govori i podatak da je trener Subotić u igri koristio svih 12 igrača što pobjedu nad liderom čini još slađom. Nakon dvije domaće utakmice, u idućem kolu Rovinjci gostuju u Crikvenici kod istoimenog protivnika.

KK Rovinj - KK Rudar Labin 64:50 (18.8, 21:16, 16:12, 9:14)

Banko 3, Komadina, Ključević, Matošević 3, Atlija 6, Jelača 7, Cupać 11, Klarić 1, Šturman 5, Perić 9, Matošović 4, Zorić 14

Pročitano 861 puta