Utorak, 05 Rujan 2017 08:38

Košarkaši krenuli sa pripremama za novu sezonu

Napisao

S prvim ponedjeljkom u rujnu, na vanjskim terenima Košarkaškog kluba Rovinj započele su pripreme za ovogodišnje izdanje Druge Hrvatske košarkaške lige zapad koja započinje 21. listopada i koja će brojati ukupno 11 ekipa.

Na prvom treningu okupilo se ukupno 15 igrača koji će biti na dispoziciji novom treneru seniora Goranu Subotiću. Među okupljenim igračima mogla su se vidjeti neka stara ali i neka nova lica.

Uz Jelaču, Šturmana, Banka, Lončarevića, Atliju, Matoševića, Ključevića, Gianlucu i Nathaela Komadinu u redove Rovinja vratio se dugogodišnji igrač Rovinja Nino Matošević i Antonio Rašić.

U rovinjskoj svlačionici ima i tri nova imena, Domagoj Šupljika iz Čakovca te rječki centarski dvojac Mario Perić i Zdeslav Zorić koji će svojim znanjem i iskustvom zasigurno doprinijeti još boljoj igri Rovinja. U seniorske pripreme priključen je i perspektivni 15-godišni Luka Klarić dok su moguća još neka nova imena.

Na samom okupljanju, predsjednik Kluba Igor Franković istaknuo je ciljeve i planove za narednu sezonu dok je trener Goran Subotić igračima predstavio plan trenažnog procesa koji će prvih dva tjedna obuhvaćati kondicijske pripreme.

Do samog početka nove drugoligaške sezone, seniori Rovinja će, uz svakodnevne treninge, odigrati i tri prijateljske utakmice te jedan pripremni turnir.

Pročitano 859 puta