Utorak, 14 Veljača 2017 08:24

Rovinj - Trnje 1:3

Napisao

ROVINJ - Susret 13. kola Prve lige odbojkaša

Dvorana Gimnasium.

Gledatelja: 30.

Suci: Miroslav Adrijani

(Funtana), Dajana Miškulin (Sveti Lovreč).

ROVINJ: Fatorić, Sponza, R. Poropat, Preden, Butković, Trani, Šetić, V. Poropat, Pamić (L), Mati (L), Mostahinić, Džeba.

TRNJE: Šmitlehner, Rogi, Zekovi, Herceg, Matanović, Leš, Šulc, Cota, Tomljanović (L), Mavanin.

Nakon sjajne pobjede protiv Broda pred osam dana, rovinjskim odbojkašima se dogodilo ono čemu su se najmanje nadali pred malobrojnim navijačima za kraj sezone, budući da su u  posljednjem kolu slobodni. Prošli su kao bosi po trnju u ogledu s posljednjom momčadi lige.

Već u startu su gosti poenima Hercega poveli s 3-4 poena razlike i dali do znanja domaćinu što žele. Ipak, poslije dosta pogrešaka igrači trenera Klaudija Poropata dolaze do 18:19, ali na žalost na tome su i ostali, pa gosti uzimaju ponuđeno. U drugom su setu igrači Rovinja posložili svoju igru koja je bila daleko bolja od one protiv Broda i poveli 8:5 i 17:12, a

potom su poenima Džebe i Trania došli do poravnanja u setovima. Nije bilo loše niti na početku trećeg seta kad je Rovinj poveo 8:5 i to je vodstvo držao do 19:17. Nakon toga su gosti svaku loše odigranu loptu iskoristili da u uzbudljivoj završnici dođu ponovno u vodstvo. Početak četvrtog seta pripao je gostima koji su poveli 7:3 i 12:10, nakon čega više nisu dozvolili domaćinu da preokrene rezultat. Velika je šteta što Rovinjci nisu ugrabili ove važne bodove u borbi za ostanak protiv izravnog konkurenta. (Iv. R.)

Pročitano 763 puta