PRIPREME U TUHELJSKIM TOPLICAMA I MITING VIDRA

Napisao: - Datum objave: Ponedjeljak, 24 Listopad 2016 18:23

Plivači Plivački Klub Delfin Luka Triska, Anteo Laković, Matija Mužina, Luca Laković, Manuel Herak, Luka Culi, Dino Crnković, , Anđela Hrvatin, Mia Crnković, Nikka Brajković, Lana Jeremić i Petra Mužina su proveli produženi vikend na pripremama u Tuheljskim toplicama i u sklopu priprema su nastupili u Zagrebu na Mitingu Vidra 2016.
U nedostatku adekvatnih uvjeta rada roditelji plivača Melanija Triska, Ingrid Laković, Sandra Mužina, Silvija Herak, Višnja Bubić, Romina Hrvatin, Valentina Kutić, Vanja Jeremić Ex Mitić udružili su snage i pomogli Plivački Klub Delfin da plivačima omogući odlazak na pripreme.
Od četvrtka, 20.10. do nedjelje, 23.10. plivači su trenirali u 25-metarskom bazenu Europskog prvaka Mihaela Vukića.
U sklopu priprema, u subotu, 22.10. plivači su nastupili u Zagrebu na mitingu Vidra 2016. na kojemu su ostvarili odlične uspjehe. Bilo je osobnih rekorda, a i osvojenih odličja.
U vrlo jakoj konkurenciji preko 470 plivača iz 18 klubova, Anteo Laković ostvario je 100%-tni učinak, osvojio je pet odličja (dva srebra i tri bronce) u pet disciplina u koliko je nastupio, dok je Matija Mužina u disciplini 100 prsno osvojio zlato.
Odličan početak plivačke sezone 2016/2017. odlična je najava za sve ljubitelje plivačkog sporta u Rovinju i sve koji navijaju za Delfinaše.

Pročitano 950 puta