Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 23:09

Uspješno održan 12. Rovinj-Rovigno Half Marathon

Napisao

Iza nas je i dvanaesti Rovinj-Rovigno Half Marathon koji je protekao pod ne baš idealnim vremenskim uvjetima. Ni kiša ni prohladno vrijeme nisu uspijeli zaustaviti 163 trkača koji su odlučili trčati u podijeljeni u 3 kategorije.


-Rezultate utrka možete pogledati klikom na link / I risultati si possono vedere clicando sui link:

Rovinj-Rovigno - polumaraton mezza marathona 21.097 km
https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/475/ukupni_poredak

Rovinj - Rovigno 5 km
https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/474/ukupni_poredak

Rovinj - 10 km (2. kolo Run Croatia 10x10 lige)
https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/473/ukupni_poredak

Društvo za sportsku rekreaciju Rovinj-Rovigno zahvaljuje se na današnjoj pomoći:
Članovima Organizacijskog odbora 12. Rovinj half Marathona: Gianniju Rocco, Massimu Ferrara, Mirjani Kmačić Pellizzer, Daliborki Dokić, Valteru Ružiću i Damiru Mateisu.

Centru za obradu podataka i upis trkača: Kristini Matika Ferrara, Claudia Slavica, Luciani Ferrara Kostć, Ivi Kovačević, Danieli Benussi, Dorijani Stepan, Mirandi Poropat, Nellidi Krelja, Franku Poropat i Marjanu Matuzović

Hvala biciklistima koji su pratili trkače na današnjoj mokroj i opasnoj stazi: Maurizio Benussi, Alessio Benussi i Tomislav Šverko. Hvala Aleksu Slavici, Igoru Serdau i Darku Ćorkoviću koji su bili na okretištim. Hvala Vama koji ste na kiši bili na stazi i odlično odradili zadane zadatke: Izviđači odreda „Tino Lorenzetto“, lovci „Lovačkog Društva“ Rovinj, Vatrogasci DVD Rovinjsko Selo, Rukometaši RK Rovinj, Članice Sportsko rekreativne grupe „ Marea“,mladim volonterima Crvenog križa Rovinj, „Radio amateri Rovinj“. Hvala članovima klubova „Aikido“, „Karate“ i „Kickboxing“ na velikoj pomoći u postavljanju i osiguranju staze. Hvala doktoru Predragu Mamontovu . Hvala PP Rovinj i JVP Rovinj. Hvala Gradu Rovinj, Savezu sportova grada Rovinja Turističkoj zajednici grada Rovinja, Maistri d.d. Komunalnom servisu, gospodinu Prencu , komunalnim redarima i Crvenom križu Rovinj na ustupljenom šatoru. Hvala Glasu Istre i „La Voce del popolo“ koji su pratili ovogodišnju manifestaciju „Rovinj FM“ i TV Nova te LC studio za novu vizualu. Hvala udruzi Kuća od Batane za dobru paštu i još bolji brodet kojim su nahranili više od 160 trkača i 100 dobrovoljaca . Hvala i Udruzi rovinjskih penzionera koji su kao i svake godine odlično odradili opskrbu sportaša i Školi Eugen Kumićić i gosp. Goranu Martinoviću koji su brinuli da sve štima oko opskrbe. Hvala „Stotinki“ koja je uspješno odradila posao mjerenja rezultata i prijateljima iz RUN CROATIA za prvu uspješnu suradnju . Hvala i fotografu Gordanu Ukiću koji nas prati od prvog polumaratona 2004.
Bez svih Vas ovakvu zahtjevnu sportsku rekreativnu humanitarnu manifestaciju ne bi nikad uspjeli organizirati pogotovo u uvjetima kakvi su bili danas na stazi.

Hvala Vam još jedanput Aldo Krelja u ime organizacijskog odbora 12 . Rovinjhalf Marathona

Pročitano 2236 puta