Petak, 05 Veljača 2016 00:41

Najmlađi jedriličari ozbiljno treniraju

Napisao

Redovitim treninzima naših mladih jedriličara klase OPTIMIST, ovog vikenda, (06. i 07. Veljače, o.g.),   pridružiti će se i jedriličari iz: JK HISTRIA iz Umaga, YACHT CLUB ČUPA iz Sesljana – Sistiana (Trst), AJK BEOGRAD iz Beograda i JK ZEMUN iz Zemuna. Razlog zbog kojega nam drugi klubovi dolaze rado u goste, nije samo klima i ljepote našeg grada, dobra organizacija, več i vrsni jedriličari i treneri našeg kluba koji su postigli zavidljive rezultate na državnim i međunarodnim regatama te su dostojni suparnici na treninzima. Zahvaljujemo se svim klubovima koji su nam svojim dolaskom odali priznanje za naš rad.

 

Dječaci i djevojčice uzrasta od 6 do 14 godina, zajedno trenerima i pokojim roditeljem okupiti će se u jedriličarskom klubu i 9 sati te početi sa pripremama za trening. Zavisno od vjetra isplovljavati će se prema regatnom polju, koje će biti u akvatorju ispod crkve Sv. Fume.

Pozivaju se ljubitelji jedrenja da prisustvuju pripremama za trening, nakon toga mogu sa Monte-a pogledati sam trening.

Ovaj zajednički trening je nastavak zajedničkih treninga koji su se odvijali 23. i 24. siječnja, tom prilikom se je održala trening regata. Sudjelovalo je 59 jedriličara iz 8 klubova.

U prilogu: popis prijavljenih jedriličara i konačni rezultati

Pročitano 1448 puta