Ponedjeljak, 14 Listopad 2019 09:24

KADA PLIVAMO ZA NOU PLIVAMO SVIM SRCEM

Napisao

U subotu, 5.10.2019. se na Gradskim bazenima u Puli održao Međunarodni miting Noa Zelić. U konkurenciji preko 230 plivača iz 13 klubova iz Hrvatske i Slovenije nastupilo je 17 plivača Plivačkog kluba Delfin.
Na mitingu je nastupila i kadetska reprezentacija Plivačkog saveza Istarske Županije u čijem sastavu su bila i četiri plivača Plivačkog kluba Delfin.
Dino Crnković, Toni Crnković, Laura Jančić i Dora Đukić plivali su kao članovi reprezentacije PSIŽa, dok su Matija Mužina, Manuel Herak, Luka Culi, Dean Maružin, Ivan Jančić, Antonio Zanini, Teo Morožin, Nikka Brajković, Lana Jeremić, Petra Mužina, Katia Brunetti, Lucija Laginja i Daria Lovaković branili boje Delfina.
Iako bez adekvatnih treninga u zadnja tri tjedna već na prvom natjecanju Delfinaši su pokazali da će i u novoj sezoni imati što reći na plivačkoj sceni.
U disciplini 50 leptir predstavljajući kadete Istarske županije Dino Crnković osvojio je zlato dok je Dora Đukić bila druga.
U disciplini 50 leđno Toni Crnković bio je zlatni a Laura Jančić brončana predstavljajući kadete Istarske Županije dok su Manuel Herak i Ivan Jančić braneći boje Plivačkog kluba Delfin bili brončani.
U disciplini 100 prsno popeli su se na postolja u svojim kategorijama Matija Mužina na drugo mjesto i Dino Crnković na treće mjesto.
Matija Muzina slavio je i u disciplini 50 prsno osvojivši zlato u apsolutnoj kategoriji dok je Dora Đukić u svojoj kategoriji bila srebrna. U disciplinama 100 leptir i 50 slobodno Manuel Herak osvojio je drugo mjesto. Toni Crnkovic i Dino Crnkovic bili su zlatni u disciplinama 100 leđno i 100 mješovito.
U memorijalnoj utrci 200 slobodno Matija Mužina i Manuel Herak plasirali su se u finale i ostvarili svoje osobne rekorde. U istoj utrci Dino Crnković i Manuel Herak osvojili su srebrno odličje.

Pročitano 775 puta