Plivački klub Delfin

Plivački klub Delfin

Ponedjeljak, 05 Listopad 2020 09:02

5. memorijal Noa Zelić!

U subotu, 3.10.2020. je u Puli održan tradicionalni Miting Noa Zelić.

Ove godine miting, zbog COVID 19 situacije nije bio međunarodni a na mitingu je nastupilo preko 240 plivača iz 9 klubova iz Hrvatske. Ovo je bio prvi u nizu planiranih natjecanja u novoj sezoni malih (25metarskih) bazena.

Naših 19 plivača, Matija Mužina, Luka Culi ,Dino Crnkovic, Toni Crnković,  Dean Maružin, Ivan Jančić , Teo Morožin, Nikolas Krevatin, Arsen Skopjak Veggian, Antonio Musa, Nikka Brajković, Petra Mužina, Laura Jančić, Dora Dukic, Hannah Santin, Petra Hrvatin, Katia Brunetti , Lucija Laginja, Daria Lovaković, je miting odradilo u sklopu mini priprema koje smo proveli u Puli od 1. do 4.10.2020. i unatoč fazi priprema u kojoj se nalaze i izrazito visokoj razini umora polučili su odlične rezultate. Iz Pule u Rovinj, nakon dužeg izbivanja s natjecanja od Državnog prvenstva, vratili su se sa osvojenih 29 odličja a odličja je osvojilo 6 plivača, što u svojim što u višim kategorijama.

OSVAJAČI ODLIČJA:

Matija Mužina:

 • 100 prsno 1. mjesto u kategoriji juniora, mlađih seniora i apsolutnoj kategoriji
 • 50 prsno 1. mjesto u kategoriji juniora, mlađih seniora i apsolutnoj kategoriji
 • 100 mješovito 1. mjesto u kategoriji juniora, mlađih seniora i apsolutnoj kategoriji
 • Ostvaren ulazak u finale memorijalne utrke 200 slobodno posvećene VELIKOM Noi Zeliću.

Dino Crnkovic:

 • 50 leptir 1. mjesto u kategoriji kadeta, 3. mjesto u kategoriji mlađih juniora
 • 200 slobodno 1. mjesto u kategoriji kadeta
 • 100 leptir 2. mjesto u kategoriji kadeta
 • 50 slobodno 3. mjesto u kategoriji kadeta

Toni Crnković:

 • 50 leđno 1. mjesto u kategoriji kadeta, 2. mjesto u kategoriji mlađih juniora, 3. mjesto u kategorijama juniora, mlađih seniora i apsolutnoj kategoriji
 • 200 slobodno 3. mjesto u kategoriji kadeta
 • 50 slobodno 2. mjesto u kategoriji kadeta
 • 100 leđno 1. mjesto u kategoriji kadeta i 3. mjesto u kategoriji mlađih juniora

Ivan Jančić:

 • 100 slobodno 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta
 • 100 prsno 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta
 • 50 prsno 1. mjesto u kategoriji mlađih kadeta
 • 50 slobodno 3. mjesto u kategoriji mlađih kadeta

Nikka Brajković:

 • 50 leptir 3. mjesto u kategoriji mlađih seniorki

Katia Brunetti:

 • 50 leptir 1. mjesto u kategoriji kadetkinja

U sklopu mitinga proglašeni su i najbolji plivači Istarske Županije u 2019. a iz redova Plivačkog kluba Delfin titulu najboljih u odnijeli su Matija Mužina i Nikka Brajković u kategoriji juniora.

Na mitingu i mini pripremama nije bio prisutan Manuel Herak koji je od 26.9. do 3.10.2020. sudjelovao na pripremama Mlade reprezentacije. Ipak ljubav prema Klubu i osjećaj pripadnosti bila je toliko jaka da je nakon odrađenih priprema s Mladom reprezentacijom a prije odlaska kući morao proći kroz Pulu posjetiti ekipu na mitingu i pružiti im podršku u nastupima.

Ponedjeljak, 07 Rujan 2020 11:13

Cro Cup i Prvenstvo Hrvatske na 3000 m

U Fažani je održan plivački maraton ˝Fažana 2020˝ koja se boduje za Cro Cup i Prvenstvo Hrvatske na 3000,00 m. Po dosta vjetrovitom vremenu prvak države na 3000 m u ženskoj konkurenciji postala je Matea Sumajstorčić (HAKDP Mladost) a u muškoj konkurenciji Grgo Mujan (KDP Split). Od rovinjskih plivača nastupili su Longino Sošić, Marijan Matuzović i Gordan Ukić.

U Cro Cupu u kategoriji +60 Gordan Ukić osvojio je brončanu medalju.

 

I ovoga ljeta smo, unatoč COVID situaciji, vrlo uspješno proveli još jednu Ljetnu školu plivanja.U pet grupa koje su vodili treneri Darka Jelenc, Antonio Štrk, Ernes Uljanić i Bojana Bolkovic i njihovi vrijedni pomoćnici Matija Mužina, Manuel Herak, Nikka Brajković i Lana Jeremić svakodnevno je od ponedjeljka do četvrtka treniralo oko 120 kandidata u dobi od četiri do 14 godina.

Poštujući sve potrebne epidemiološke mjere uz maksimalnu podršku roditelja neki su naučili plivati dok su neki svoje plivačke tehnike uspješno poboljšali i usavršili a sve to kroz puno igre i zabave.Ove godine izostalo je tradicionalno završno natjecanje na kojemu su kandidati mogli pokazati najmilijima što su naučili.Sve to su odradili na zadnjem treningu, naravno i ovoga puta poštujući sve epidemiološke mjere. 

Po završetku treninga svakom kandidatu uručena je zaslužena diploma i sladoled.Ovim putem želimo se zahvaliti svima onima koji su prepoznali vrijednost plivanja za zdravlje i razvoj djece i koji su nam dozvolili da, unatoč COVID situaciji, omogućimo djeci aktivno ljeto.Veliko hvala i svim djelatnicima Valbruna Sporta za strpljenje i razumijevanje tijekom ova dva mjeseca.Hvala svima na ukazanom povjerenju i odabiru Ljetne škole plivanja Plivačkog kluba Delfin.Vidimo se sljedeće godine.Ostanite pozitivno NEGATIVNI.

Link na video https://foto-duga.smartslides.com/ljetna-skola-plivanja-2020

Na otvorenom bazenu Mladost u Zagrebu je od 7. do 9.8.2020. održano Prvenstvo Hrvatske za, dobne skupine. Pod strogim epidemiološkim mjerama, bez publike, bez tradicionalnog mimohoda plivača i klasične dodjele odličja prvenstvo je provedeno kroz četiri finalna dijela. Na Prvenstvu je u vrlo jakoj konkurenciji preko 450 plivača iz 33 kluba sudjelovalo i 11 plivača Plivačkog kluba Delfin, Matija Mužina, Manuel Herak, Dino Crnković, Toni Crnković, Dean Maružin, Ivan Jančić, Nikka Brajković, Petra Mužina, Laura Jančić, Dora Đukić i Katia Brunetti.

U prvom dijelu prvenstva led je u prvoj individualnoj disciplini probila Nikka Brajković. Unatoč velikom iskustvu trema je bila dovoljno velika da Nikka ne uspije zadržati koncentraciju i starta nešto lošije što je kasnije utjecalo i na nešto lošiji rezultat i 12. mjesto u konačnici u kategoriji juniorki.U prvom dijelu prvenstva je u štafetnoj utrci 4 x 100 mješovito u ženskoj konkurenciji u kategoriji mlađih juniorki štafeta u sastavu Laura Jančić, Dora Đukić, Petra Mužina i Katia Brunetti zauzela 17. mjesto dok je u istoj disciplini u muškoj konkurenciji štafeta u sastavu kadet Toni Crnković, junior Matija Mužina, mlađi junior Manuel Herak i kadet Dino Crnković zauzela 2. mjesto u kategoriji juniora i 4. mjesto u apsolutnoj kategoriji.

U drugom dijelu prvenstva Toni Crnković i Manuel Herak su u svojim kategorijama u disciplini 100 leđno zauzeli 4. mjesto sa isplivanim osobnim rekordima kao i Dino Crnković u disciplini 100 slobodno u kategoriji kadeta.Laura Jančić je u disciplini 200 prsno zauzela 26. mjesto u kategoriji mlađih juniorki.

IMG 20200807 115842 min

Matija Mužina je u disciplini 200 prsno u kategorijama juniori, mlađi seniori i seniori bio srebrni, također sa isplivanim osobnim rekordom.Treći dio natjecanja isto su obilježili odlični nastupi plivačica i plivača. U disciplini 50 leđno u kategoriji mlađih seniorki Nikka Brajković je,ovoga puta bez trme i hladne glave isplivalo osobni rekord i zauzela je 11. mjesto. Mlađa juniorka Petra Mužina je u disciplini 200 leptir zauzela odlično 8. mjesto U istoj disciplini, 200 leptir, Manuel Herak je postao viceprvak Hrvatske u kategoriji mlađih juniora dok je Dino Crnković zauzeo 6. mjesto u kategoriji kadeta, oba sa isplivanim osobnim rekordnom.Laura Jančić i Dora Đukić su u disciplini 100 prsno u kategoriji mlađih juniorki zauzele 40. I 42. mjesto.Također u disciplini 100 prsno Matija Mužina je postao juniorski prvak Hrvatske i viceprvak u kategoriji mlađih seniora i u apsolutnoj kategoriji.Na kraju trećeg dijela plivala se štafetna disciplina 4 x 100 slobodno.

U ženskoj konkurenciji u kategoriji mlađih juniorki Petra Mužina, Dora Đukić, Laura Jančić i Katia Brunetti zauzele su 17. mjesto dok su u muškoj konkurenciji Dino Crnković, Toni Crnković, Dean Maružin i Ivan Jančić u kategoriji kadeta zauzeli 9. mjesto.U zadnjem dijelu natjecanja nastupilo je 5 od 11 naših plivača.Matija Mužina još je jednom postao juniorski prvak Hrvatske ovoga puta u disciplini 50 prsno i u istoj disciplini postao viceprvak Hrvatske u kategorijama mlađih seniora i apsolutnoj kategoriji. Toni Crnković je u disciplini 200 leđno zauzeo 5. mjesto u kategoriji kadeta. Nikka Brajković je zauzela 15. mjesto u disciplini 100 leptir u kategoriji mlađih seniorki.Dino Crnković postao je kadetski prvak Hrvatske u disciplini 100 leptir. Manuel Herak bio je brončani mlađi junior u disciplini 100 leptir.U ukupnom ekipnom poretku od 33 kluba plivačica su zauzele 23. mjesto dok su plivači zauzeli 18. mjesto. 

IMG 3f14798a102ed4d250f3d9b55b540aa6 V

!!!Manuel Herak ČETVEROSTRUKI REGIONALNI PRVAK,  Matija Mužina, Dino Crnkovic I Toni Crnković DVOSTRUKI REGIONALNI PRVACI, KATIA BRUNETTI REGIONALNA PRVAKINJA U KATEGORIJI KADETA, PLIVAČKI KLUB DELFIN BOGATIJI ZA 56 INDIVIDUALNIH ODLIČJA, 8 PLIVAČA OSTVARILO PRAVO NASTUPA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU HRVATSKE!!!

U Rijeci je, nakon prisilne petomjesečne pauze zbog COVID19 situacije, 24., 25. i 26.7.2020. održano prvo službeno plivačko natjecanje. Regionalno natjecanje Regije 2 održano je pod strogim epidemiološkim pravilima i bez gledatelja a trajalo je tri dana i održalo se kroz pet dijelova. U petak, 24.7.2020. popodne odrađeno je Regionalno natjecanje za mlađe kadete i početnike. Na tom natjecanju nastupilo je 8 plivača Plivačkog kluba Delfin (7 mlađih kadeta Ivan Jančić, Nikolas Krevatin, Teo Morožin, Vili Benussi, Arsen Skopjak Veggian, Daria Lovaković, Greta Labinjan i 1 početnica Petra Jančić). Svi plivači uspješno su odradili natjecanje isplivavši svoje osobne rekorde.

Ivan Jančić vratio se u Rovinj sa 100%tnim učinkom. Ivan Jančić je u 4 individualne discipline osvojio 4 odličja (1 srebro i 3 bronce) i isplivao 4 osobna rekorda.

Plasman među prvih pet u Regiji 2 u kategoriji početnica ostvarila je Petra Jančić koja je bila četvrta u disciplini 50 slobodno i peta u disciplini 50 prsno.

U subotu, 25.7.2020. su se održala prva dva dijela Regionalnog natjecanja za dobne skupine (kategorije od kadeta do seniora).

Iz Plivačkog kluba Delfin natjecanju je pristupilo 15 plivača (Matija Mužina, Manuel Herak, Luka Culi, Dino Crnović, Toni Crnović, Dean Maružin, Erik Benussi, Nikka Brajković, Lana Jeremić, Petra Mužina, Laura Jančić, Dora Đukić, Hannah Santin, Katia Brunetti i Lucija Laginja).

U oba subotnja dijela su svi plivači su isplivali osobne rekorde. Uz osobne rekorde neki su isplivavali limite za nastup na Državnom Prvenstvu Hrvatske, oni odvažniji su osvajali odličja a oni najodvažniji su se okitili titulama Regionalnih prvaka.

Klasične podjele odličja i penjanje na postolje nije bilo iz epidemioloških razloga.

U nedjelju, 26.7.2020. dorađena su druga dva dijela Regionalnog natjecanja za dobne skupine (kategorije od kadeta do seniora).

U nedjelju je natjecanju pristupilo 16 plivača (Matija Mužina, Manuel Herak, Luka Culi, Dino Crnović, Toni Crnović, Dean Maružin, Ivan Jančić (VK), Erik Benussi, Nikka Brajković, Lana Jeremić, Petra Mužina, Laura Jančić, Dora Đukić, Hannah Santin, Katia Brunetti i Lucija Laginja).

I u nedjelju su plivači Plivačkog kluba Delfin, iako vidno umorni od velikog broja utrka, plivali osobne rekorde, limite za nastup na Državnom Prvenstvu Hrvatske, osvajali odličja i kitili se titulama Regionalnih prvaka, dio njih i višestruko.

REGIONALNI PRVACI:

Junior

Matija Mužina

 • disciplina 200 prsno, kategorije juniora, mlađih seniora i apsolutna
 • disciplina 100 prsno, kategorija juniora

Mlađi junior

Manuel Herak

 • disciplina 200 mješovito, kategorije mlađi juniori, juniori, mlađi seniori, apsolutna
 • disciplina 100 leđno, kategorija mlađi juniori
 • disciplina 100 slobodno, kategorija mlađi juniori
 • disciplina 200 leptir, kategorija mlađi juniori, juniora, mlađi seniori i apsolutna

Kadet Dino

Dino Crnkovic

 • disciplina 200 slobodno, kategorija kadeti
 • disciplina 100 slobodno, kategorija kadeti

Kadet

Toni Crnković

 • disciplina 100 leđno, kategorija kadeti

Kadetkinja Katia Brunetti

 • disciplina 200 leptir, kategorija kadetkinje

Juniorska štafeta u sastavu Toni Crnović, Matija Mužina, Manuel Herak, Dino Crnković

disciplina 4 x 100 mješovito, kategorija juniori, mlađi seniori, apsolutna

OSVAJAČI ODLIČJA:

Mlađa seniorka

Nikka Brajković

 • disciplina 50 leptir, 2. mjesto, kategorija mlađe seniorke i 3. mjesto apsolutna
 • disciplina 200 leptir, 3. mjesto, kategorija mlađe seniore i apsolutna
 • disciplina 50 leptir, 3. mjesto, kategorija mlađe seniorke

Junior Matija Mužina

 • disciplina 100 prsno, 2. mjesto kategorija mlađi seniori i apsolutna
 • disciplina 50 prsno, 2. mjesto kategorija mlađi seniori, 3. mjesto, apsolutna

Juniorka

Lana Jeremić

 • disciplina 50 prsno, 2. mjesto, kategorija juniorki, 3. mjesto, kategorija mlađih seniori i apsolutna

Mlađi junior Manuel Herak

 • disciplina 100 leđno, 2. mjesto kategorija juniori i 3. mjesto mlađi seniori i apsolutna
 • disciplina 100 slobodno, 2. mjesto kategorija juniori i 3. mjesto kategorija mlađi seniori i apsolutna
 • disciplina 50 slobodno, 2. mjesto, kategorija juniora

Mlađa juniorka

Petra Mužina

 • disciplina 200 leptir, 3. mjesto kategorija mlađe juniorke i juniorke

Kadet Dino Crnković

 • disciplina 100 leđno, 2. mjesto kategorija kadeti
 • disciplina 200 leptir, 2. mjesto kategorija kadeti
 • disciplina 100 leptir, 2. mjesto, kategorija kadeti

Kadet Toni Crnković

 • disciplina 200 slobodno, 2. mjesto kategorija kadeti
 • disciplina 100 slobodno, 2. mjesto kategorija kadeti
 • disciplina 100 prsno, 3. mjesto, kategorija kadeti

Mlađe juniorska štafeta u sastavu

Laura Jančić

Dora Dukic

, Petra Mužina i Hannah Santin

 • disciplina 4 x 100 mješovito, 3. mjesto, kategorija mlađe juniorke
 • disciplina 4 x 100 slobodno, 3. mjesto kategorija mlađe juniorke

ISPLIVALI LIMITE ZA NASTUP NA DRŽAVNOM PRVENSTVU:

Matija Mužina, Manuel Herak, Dino Crnović, Toni Crnović, Nikka Brajković, Petra Mužina, Laura Jančić, Dora Đukić.

U Rijeci je 8. i 9.2.2020. održan tradicionalni Međunarodni plivački miting VICTORIA PRIMORJE. U vrlo jakoj konkurenciji preko 530 plivača iz 50 klubova iz Slovenije, Italije, Mađarske i Hrvatske plivali su i plivači Plivačkog kluba Delfin Matija Mužina, Manuel Herak, Luka Culi, Nikka Brajković i Lana Jeremić.

Natjecanje se plivalo u četiri dijela, kroz jutarnje kvalifikacije i popodnevna finala. U prvom kvalifikacijskom dijelu Matija Mužina nastupio je u disciplinama 50 i 200 prsno i u obje discipline se plasirao u popodnevna A finala. U finalu je u disciplini 50 prsno Matija Mužina u kategoriji juniora bio brončani dok je u disciplini 200 prsno u kategoriji juniora bio zlatni a u apsolutnoj kategoriji srebrni.

Manuel Herak je u prvom dijelu natjecanja nastupio u disciplinama 200 i 50 leptir. U disciplini 200 leptir ostvario je pravo da pliva u popodnevnom B finalu dok se u disciplini 50 leptir plasirao u C finale. U popodnevnom finalu u disciplini 200 leptir Manuel Herak isplivao je vrijeme vrijedno brončane medalje u kategoriji mlađih juniora.

Drugog dana natjecanja Matija Mužina je u jutarnjim kvalifikacijama ostvario pravo nastupa u još jednom A finalu u disciplini 100 prsno gdje je na kraju dana bio zlatni u kategoriji juniora. Manuel Herak plasirao se u tri popodnevna finala, B finala u disciplinama 100 leptir i 50 leđno i C finale u disciplini 50 slobodno sa isplivanim osobnim rekordima. Manuel Herak je finalu u disciplinama 100 leptir i 50 leđno bio dva puta brončani u kategoriji mlađih juniora.

Nikka Brajković na natjecanju je nastupila je u disciplinama 50 leđno i 100 leđno i 50 I 100 leptir. U disciplinama 50 leđno i 50 I 100 leptir Nikka Brajković je isplivala zadane A limite i time osigurala nastupe na Otvorenom Prvenstvu Hrvatske i na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine. Luka Culi nastupao je u disciplinama 50, 100 i 200 prsno i 50 slobodno i u sve četiri discipline isplivao je osobne rekorde. 

Lana Jeremić nastupala je u disciplinama 50 i 100 leđno i 50 I 100 slobodno i potvrdila je već isplivana vremena. Valja napomenuti i to da su i Matija Mužina i Manuel Herak isplivali zadane A limite i time osigurali nastupe na Otvorenom Prvenstvu Hrvatske i na Prvenstvu Hrvatske za dobne skupine.

Na Korčuli se ovog vikenda održalo Prvenstvo Hrvatske za kadete u malim bazenima (25 metara).

Pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske iz Plivačkog kluba Delfin ostvarili su Dino i Toni Crnković, dok su uz njih na prvenstvo, kao članovi štafeta otišli Dean Maružin i Ivan Jančić. Natjecanje se održalo kroz tri dijela.

U prvom dijelu natjecanja Dino Crnković nastupio je u disciplini 100 prsno i uz osobni rekord plasirao se na 10. mjesto u državi. Toni Crnković nastupio je u disciplini 200 leđno i zauzeo odlično 8. mjesto u državi. 

U drugom dijelu natjecanja i Dino Crnković i Toni Crnković nastupali su u disciplini 100 slobodno. Dino je zauzeo 8. a Toni 14. mjesto.

U trećem dijelu Toni Crnković nastupao je u disciplini 100 leđno i sa osobnim rekordom zauzeo odlično 5. mjesto u državi.

Dino Crnković je u disciplini 100 leptir sa osobnim rekordom uzeo svoju prvu državnu medalju, onu brončanog sjaja.

U štafeti 4 x 100 mješovito Toni Crnković, Ivan Jančić, Dino Crnković i Dean Maružin zauzeli su odlično 6. mjesto. 

Plivači su u ukupnom poretku zauzeli odlično 10. mjesto od 30 klubova.

U subotu, 25.1.2020. i nedjelju, 26.1.2020. je u Rijeci održano Regionalno natjecanje Regije 2 HPS-a za kadete, mlađe kadete i početnike.
Na natjecanju je u vrlo jakoj konkurenciji preko 460 plivača iz 10 klubova nastupilo 16 plivača Plivački Klub Delfin Rovinj, Dino Crnkovic, Toni Crnković, Dean Maružin, Erik Benussi, Ivan Jančić, Antonio Zanini, Nikolas Krevatin, Teo Morožin, Antonio Musa, Arsen Skopjak Veggian, Vili Benussi, Lucija Laginja, Katia Brunetti, Daria Lovaković, Greta Labinjan i Petra Jančić.

Svi plivači redom isplivavali su svoje osobne rekorde a Dino Crnkovic i Toni Crnković potvrdili su već ostvarene limite kojima su stekli pravo nastupa na Prvenstvu Hrvatske za kadete, koje će se održati na Korčuli 8. I 9.2.2020.

U prvom, četverosatnom, dijelu natjecanja Toni Crnković postao je regionalni prvak u disciplini 200 leđno. Dino Crnkovic postao je viceprvakom regije u disciplini 400 slobodno dok je u disciplini 100 prsno bio brončani. Na postolje je stala i muška kadetska štafeta 4 x 100 slobodno u sastavu Dino Crnkovic, Toni Crnković, Dean Maružin i Ivan Jančić osvojivši broncu.

U drugom dijelu natjecanja koje je također trajalo četiri sata Dino Crnkovic okitio se titulom regionalnog prvaka u disciplini 100 slobodno. U istoj disciplini je Toni Crnković bio brončani. Na brončano postolje je stala i početnica Petra Jančić u disciplini 50 prsno.
Trećeg dana natjecanja Dino Crnkovic i Toni Crnković postali su još jednom regionalni prvaci, Dino u disciplini 200 slobodno a Toni u disciplini 100 leđno. Dino Crnkovic je i u disciplini 100 leptir bio srebrni.

U Čakovcu je 21.12.2019. održan Međunarodni Miting 4. Memorijal Anto Dragić.

U konkurenciji 280 plivača iz 15 klubova iz Hrvatske i Slovenije nastupilo je i 24 plivača iz Plivački Klub Delfin,
Manuel Herak, Luka Culi, Dino Crnkovic, Toni Crnković, Dean Maružin, Erik Benussi, Ivan Jančić, Antonio Zanini, Nikolas Krevatin, Teo Morožin, Antonio Musa, Vili Benussi, Petra Mužina, Dora Dukic, Laura Jančić, Petra Hrvatin, Hannah Santin, Lucija Laginja, Katia Brunetti, Daria Lovaković, Maja Maružin, Greta Labinjan, Petra Jančić, Jana Brajnović.

OSVAJAČI ODLIČJA:

50 slobodno

 • Ivan Jančić, srebro
 • Toni Crnković, bronca
 • Dino Crnkovic, zlato
 • Manuel Herak, bronca

50 prsno

 • Laura Jančić, bronca
 • Dora Dukic, zlato
 • Ivan Jančić, srebro
 • Dino Crnkovic, srebro

100 leđno

 • Dino Crnkovic, zlato
 • Manuel Herak, zlato

200 prsno

 • Laura Jančić, srebro

100 slobodno

 • Ivan Jančić, bronca
 • Toni Crnković, zlato

100 leptir

 • Dino Crnkovic, srebro
 • Manuel Herak, zlato

50 leđno

 • Ivan Jančić, bronca
 • Toni Crnković, zlato
 • Manuel Herak, zlato

200 slobodno

 • Dino Crnkovic, bronca

50 leptir

 • Dino Crnkovic, srebro
 • Manuel Herak, zlato

200 leđno

 • Toni Crnković, srebro
 • Manuel Herak, zlato

100 prsno

 • Ivan Jančić, srebro
 • Dino Crnkovic, bronca

U štafeti 4 x 50 mješovito mix ekipa Plivački Klub Delfin u sastavu Toni Crnković, Dora Dukic, Manuel Herak i Petra Mužina osvojila je 3. mjesto.

Ostvarenim rezultatima su zaslužili titulu rekordera mitinga u disciplinama 50 i 100 leđno Toni Crnković i u disciplini 50 leptir Manuel Herak.

Manuel Herak isplivao je najvrjedniji rezultat mitinga.

Plivači su prije natjecanja, već tradicionalno, odradili Božićnu večeru, posjet kino predstavi, družili se sa prijateljima iz PK Pule a ove godine proslavili i Lucijin rođendan i zdušno navijali za Matija Mužina.

Svi se možemo složiti da je ova ova 70-a godina postojanja Kluba bila vrlo uspješna, da smo svojim radom opravdali povjerenje koje su nam dali kada je u pitanju održavanje tradicije sporta u Gradu Rovinju na vrlo visokoj razini i da ista nije mogla bolje završiti.
U tom ozračju velikog uspjeha svih naših plivača, svim plivačima, njihovim roditeljima, vjernim navijačima i prijateljima Kluba, onima koji su nas i koji nas na bilo koji način podržavaju, trenerima, članovima Uprave, želimo Čestit Božić i Sretnu i uspješnu Novu 2020.

U Mađarskoj, u Gyoru je od 18. do 21. 12. 2019. održan Međunarodni Miting Gyor Open.

U vrlo jakoj konkurenciji više od 1050 plivača iz 130 klubova iz 23 zemlje (BIH, Rumunjska, Austrija, Mađarska, Brazil, Španjolska, Ukrajina, Slovačka, Indija, Velika Britanija, Egipat, Danska, Švicarska, Makedonija, Malta, Poljska, Libanon, Njemačka, Kosovo, Albanija, Češka, Srbija i Hrvatska) nastupio je i plivač Plivački Klub Delfin Matija Mužina kao član Hrvatske reprezentacije u tri discipline 50, 100 i 200 prsno i ostvario je odlične rezultate.

U sve tri discipline plasirao se u juniorska finala.

Pod kapicom Hrvatske reprezentacije je osvojio srebro u disciplini 200 prsno, broncu u disciplini 100 prsno dok mu je u disciplini 50 prsno brončano odličje izmaklo za 4 stotinke.

Stranica 1 od 12