1.B liga VK Delfin - VK Bellevue 10:13 (2:5,2:2,3:3,3:3)

Napisao: - Datum objave: Ponedjeljak, 29 Siječanj 2018 06:29

Rijeka 28.01.2018.

 

2. kolo 1.B lige

1.B liga VK Delfin - VK Bellevue 10:13 (2:5,2:2,3:3,3:3)

VK Delfin : Božić,Radulović 3,Radetić,Pavičić 1,Car,Komšić,Capan 2,Brubnjak 1,Kovačević,Stupin,Bonassin,Laginja,Komadina,Poropat 3  / Trener : Cristian Maurović

VK Bellevue : Jarak,T. Vranješ,Jurić 1,Paskojević 3,Pejić 1,Buconić 2,Sršen,Tullio,Bogadanović 3,Sambrako,B. Vranješ 3,Lončarić,Bilić,Gigović  / Trener  : Marko Iveković

Suci : Andrej Franulović (Rijeka) i Matej Blažić (Ičići)

Opnumoćenik : Albert Brala (Rijeka)

Prošlogodišnji prvaci VK Bellevue iskoristili su priliku i došli do 3 boda. Nažalost nakon utakmice više priče o "dobrom" suđenju nego o utakmici. Dubrovćani su bolje otvorili utakmicu,iskoristili svoje prilike,dok su delfini više pogađali okvir gola,nego postizali zgoditke.

Iskusni gosti znali su iskoristiti neujednačen sudački  kriterij koji ni u jednom trenutku nije odgovarao delfinima. Gosti su vodili od početka sa dva do tri gola razlike,pa i u jednom trenutku sa četiri razlike. Delfini se u nijednom trenutku nisu predali i pokušavali su dostiće predsnost gostiju. Međutim kad bi došli na 2 razlike tada bi se ukazali ljudi u bijelom.

Ključni trenutak desio se 3:49 min do kraja utakmice. Igrač gostiju udara šakom iznad vode  delfinovog igrača u glavu. Po vaterpolo pravilima do je isključenje do kraja utakmice bez prava zamjene i kazneni udarac. Ali na opće iznenađenje isključen je delfinom igrač. Tu gosti postižu zgoditak odlaze na 4 gola razlike. Međutim delfini se ne predaju,postižu dva brza gola. Opet suci stupaju na scenu,u kontri delfinovog igrača zaustavljaju na nedozvoljeni način,ponovno slijedi udarac iznad vode ..... i opet isključenje delfinovog igrača,valjda za "nagradu" što je primio nesportski udarac,a nije uzvratio.

Nakon utakmice nezadovoljstvo na klupi VK Delfina,jer očito ne igra se samo u vodi,već i van vode.

Pročitano 463 puta