Peruško: Borac mora pasti

Napisao: - Datum objave: Petak, 17 Studeni 2017 10:05

Bakarski je Borac subotnji gost Valbrune u polusezoni na koju se polako spušta zastor. Nakon Borca, naime, preostalo je još domaćinstvo protiv Cresa i put u Bašku.  

Nakon prva tri kola i odličnog ulaska u sezonu, možda su apetiti bili malo porasli, no uslijedili su nešto slabiji rezultati, pa sada rovinjskim “kanarincima” treba jedna dobra serija za mir pred zimsku pauzu.  

Prilika za to je već ova subota u kojoj će “kanarinci” biti ipak malo kompletniji nego zadne vrijeme jer se u momčad vraćaju Hasanbegović i Hoxha, dok je nakon ozljeda sve bolja situacija sa Škiljanom i Špirancem. 

“Utakmica sa Borcem je jedna od zadnjih prilika da si koliko-toliko krenemo osigurati mirniju zimu od situacije u kojoj smo sada. Obzirom da se radi o novaku u ligi, zaista imamo o njima malo kvalitetnih informacija, ali to je čak u ovom trenutku i nevažno. Prisiljeni smo početi skupljati bodove, taman da i Barcelona dolazi na Valbrunu” rekao je Peruško.

Utakmica protiv Borca na rasporedu je u subotu s početkom u 13,30 a pravdu dijeli riječka trojka Skender, Frlan i Pavlešič

Pročitano 720 puta