ODLIČNE MIRTA I LAURA DROPULJIĆ

Napisao: - Datum objave: Subota, 08 Srpanj 2017 09:25
Mirta i Laura Dropuljić Mirta i Laura Dropuljić

U nedjelju 02.07.2017. na Valkanama u Puli u organizaciji TK Game održani su turniri za djecu do 9, 10 i 11godina. Turniri su dio ciklusa dječijih turnira Teniskog saveza Istarske županije.
Na Crvenom turniru do 9.godna sudjelovalo je ukupno 12 djece. 3. mjesto osvojio je Luka Vaniček iz TK Zlatno sunce (Umag), 2. mjesto osvojila je Patricija Buić iz TK Game (Pula), dok je pobjednica turnira Laura Dropuljić iz TK Sunny (Rovinj).
Na Narančastom turniru do 10.godina sudjelovalo je 11 djece. 3. mjesto osvojio je Noa Mulaček iz TK Game (Pula), 2. mjesto osvojila je Mirta Dropuljić iz TK Sunny (Rovinj),dok je pobjednik turnira Karlo Ugrin iz TK Pećine (Rijeka).
Na Zelenom turniru sudjelovalo je ukupno 14 djece. 3.mjesto osvojila je Samantha Zuban iz TK Game (Pula), 2.mjesto osvojila je Lara Vuković iz TK Zlatno sunce, dok je pobjednik turnira Marc Vučić iz TK Novigrad.
2. mjesto Utješnog zelenog turnira osvojio je Filip Vlašić iz TK Game (Pula), dok je 1.mjesto utješnog turnira osvojio Toni Folo iz TK Sunny (Rovinj).
Čestitke svim sudionicima, organizatoru i osobama koje su pomogle u organizaciji turnira.

Pročitano 1063 puta