Rovinj zasluženo do boda u Labinu

Napisao: - Datum objave: Nedjelja, 28 Svibanj 2017 11:44

U potpuno otvorenoj utakmici, u kojoj je teško nabrojati sve prigode s jedne i druge strane, rovinjski su seniori kod Rudara u Labinu uzeli zasluženi bod.
Rudar je bio nešto dominantniji u igri u prvom dijelu no, Rovinjci su nakon solo akcije Šverka poveli. Radost nije trajala dugo, jer najprije Macan hvata zaspalu obranu "kanarinaca" na spavanju i poravnava a Čudić do poluvremena potpuno okreće rezultat.

U nastavku redaju se prigode s jedne i druge strane, no jedini je pogodak onaj Hasanbegović iz najstrože kazne za poravnanje na 2:2.

"Utakmica potpuno otvorena s jedne i druge strane. Otkad sam u Rovinju, a tome eto ima već dvije i pol godine, uvijek je najveći show sa Labinjanima. Uvijek je prepuno obrata, napetosti, pa je tako bilo i danas. Nadam se da su gledatelji uživali u obostrano otvorenoj igri, a bod je nagrada jednima i drugima'' rekao je Peruško nakon posljednje gostujuće utakmice u ovoj sezoni.

Rovinj: Pavlić, Šverko, Bernobić, Moscarda, Hasanbegović, Baltić, Tanković, Vošten, Stojanov (od 66. Špiranac), Matošević, B. Gjurchinoski (od 66. Kazalac)

Pročitano 756 puta