Ispiši ovu stranicu
Petak, 05 Veljača 2016 20:59

2. kolo Zimskog kupa

Napisao

Na fotografiji je Luka Triska, koji je na 2. kolu isplivao juniorski limit u disciplini 50 leđno i osigurao sebi nastup na PH.

U Rijeci je, 23.1.2016. održano 2. kolo Zimskog kupa. Na kolu je nastupilo 18 plivačica i plivača našeg kluba. Unatoč veoma zahtjevnoj fazi treninga u kojoj se plivači nalaze svi su na natjecanju odradili odličan posao. I ovoga puta bilo je osobnih rekorda, i isplivanih limita za PH.

U 2. kolu Luka Triska isplivao je juniorski limit u disciplini 50m leđno i osigurao svoj nastup na PH. Na taj način omogućio je klubu nastup na PH sa juniorskom štafetom, osim sa ml. juniorskom.

I ove godine PK Delfin i njegovi plivači ostvarili su zacrtani cilj na početku sezone, a to je nastup na PH sa jednakim brojem plivača kao u zadnje dvije godine. Razlika je u tome što je cilj ostvaren puno ranije od planiranog i što svih pet plivača (Luka Triska, Mario Ban, Anteo Laković, Matija Mužina i Luca Laković), osim kao članovi štafeta nastupaju i u individualnim disciplinama jer su se svojim radom i upornošću, unatoč lošim uvjetima u kojima treniraju izborili za zaslužene limite. 

Rezultati

Pročitano 903 puta