Barbieri osvojili Zimsku ligu

Napisao: - Datum objave: Ponedjeljak, 01 Veljača 2016 11:19

Finalnom utakmicom Barbiera i ekipe Ruvignisi završila je još jedna sezona 1. Zimske malonogometne lige. U sadržajnoj utakmici pobjedu su odnijeli prošlogodišnji pobjednici, ekipa Barbiera koja je svladala ekipu Ruvignisa rezultatom 7:2.

U sadržajnoj i uzbudljivoj utakmici pred ispunjenim tribinima dvorane Valbruna, bolje su se snašli iskusni Barbieri koji su na iskustvo osvojili titulu najboljih. U sjeni rezultata ostala je ozljeda igrača Barbiera, Valtera Androšića koji je nezgodnim doskokom ozlijedio koljeno te mu ujedno želimo brz oporavak.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Batelov Doni Tanković, za vratara Alex Terlević dok je najbolji strijelac igrač Barbiera, Luka Stranić.

Dodajmo i podatak da su u utakmici za treće mjesto između Prinčeva i Batela, slavili nogometaši Batela. Pobjednici turnira uz pehar osvojili su i nagradu od 2000 kuna dok su drugoplasirani Ruvignisi osvojili 1000kn.

BARBIERI: Stojanović, Budicin, Švorinić, Nimčević, Androšić, D. Šerifović, Videkić, Damijanić, Stranić, Orbanić, E. Šerifović, Brajnović, Rudela

RUVIGNISI: Breški, Tonkić, Modrić, Cvijetić, Grahovac, Milošević, Gjurchinoski, Pandžić, Paliaga, Đonlić.

 

Pročitano 1016 puta