Srijeda, 28 Kolovoz 2019 10:51

DVA MARATONA U JEDNOM DANU!

Napisao

PLIVAČI Plivački Klub Delfin USPJEŠNO ODRADILI DVA MARATONA U JEDNOM DANU

U subotu, 24.8.2019. su se na području Istarske županije održala dva plivačka maratona, U Poreču, 20. jubilarni, Porečki Delfin i U Umagu, 4. Memorijalni mini maraton Noa Zelić.
Plivači Plivački Klub Delfin i njihovi roditelji rezervirali su svoju subotu kako bi odradili subotnji trening natjecateljskog tipa, plivali sa prijateljima i družili se.
Na Porečkom Delfinu moglo se plivati 1 500 m, 3000 m i 5000 m u sklopu utrke CRO CUP ili izvan nje.
U sklopu utrke CRO CUP pod imenom Plivački Klub Delfin nastupali su:
Matija Mužina koji je u apsolutnoj kategoriji zauzeo 11. mjesto, a u kategoriji od 16 do 19 godina 5. mjesto
Sonja Majher Bissi koja je u apsolutnoj kategoriji zauzela 29. mjesto a u kategoriji od 50 do 59 godina 4. mjesto
Dino CrnkovicManuel Herak i Toni Crnković su u apsolutnoj kategoriji bili 46., 47. i 48. dok su u kategoriji do 15 godina zauzeli 13., 14. i 15. mjesto.
Na Porečkom Delfinu su izvan CRO CUP natjecanja isplivali dionicu od 5 000 metara Dean Maružin, Ivan Jančić, Petra Mužina (pod temperaturom), Laura Jančić, dionicu od 3 000 metara Dora Đukić, Katia Brunetti, Lucija Laginja i dionicu od 1 500 metara Petra Jančić.
I roditelji plivača su svoju subotu podredili plivanju pa su u opuštenom okruženju odabrane dionice isplivali Mojmir jančić, Tomislav Crnković, Sandi MužinaBojan LaginjaSladana Jancic i Andreina Herak.
U pauzi između Porečkog Delfina i Umaškog Memorijalnog mini maratona Noa Zelić uslijedili su, kako za koga, odmor ili zabava a potom se nastavilo za Umag.
Na 4. Memorijalnom Mini maratonu Noa Zelić plivala se dionica od 1 000 metara.
Za Plivački Klub Delfin plivali su: Matija MužinaManuel HerakDino CrnkovicToni Crnković, Dean Maružin, Ivan Jančić, Antonio Laginja, Laura Jančić, Dora Đukić, Katia Brunetti, Lucija Laginja, Petra Jančić, Sandi Mužina, Tomislav Crnković, Adeni Maružin, Mojmir Jančić, Bojan LaginjaSladana Jancic, Tanja Laginja.
Ovaj maraton pliva se u čast prerano preminulom prijatelju i plivaču Noi Zeliću i uvijek se pliva sa puno srčanosti i sa velikom predanošću a tome u prilog govore i postignuti rezultati unatoč umoru koji je, zbog cijelodnevne aktivnosti, kod svih bio prisutan.
Matija Mužina i Manuel Herak 1. i 2 . mjesto u apsolutnoj, kao i u svojoj kategoriji.
Dora Dukic 3. mjesto u apsolutnoj i 2. mjesto u svojoj kategoriji.
Na postolje u Umagu stali su u svojim kategorijama:
Ivan Jančić i Dino Crnkovic (1. mjesto), Petra Jančić (2. mjesto), Toni CrnkovićBojan Laginja (3. mjesto).

Pročitano 935 puta